środa, 30 lipca 2014

Deser jagodowy z mlekiem kokosowym / Berry dessert with coconut milk

Sezon jagodowy jeszcze trwa, jeżeli skończyły się Wam pomysły na ich wykorzystanie zapraszam na super prosty, szybki i pyszny deser:)



Do jego przygotowania potrzebujesz:

  • jagody
  • mleko kokosowe
  • cukier waniliowy
  • granulowane otręby (opcjonalnie) 
Wszystko razem zmiksuj, przełóż do pucharków, odstaw do schłodzenia. Przed podaniem posyp świeżymi owocami i granulowanymi otrębami.


Lato w pełni!

2 komentarze:

  1. Kocham jagody w każdej postaci a Twój pomysł jest wyjątkowo pyszny :) Ja teraz szaleję z porzeczkami :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No właśnie widzę, a zaproponowany wariant w kruchych babeczkach wygląda pysznie!

      Usuń