Schab pod chrzanową pierzynką
Składniki:
- 1 kg schabu
- sól, pieprz, czosnek, oregano, oliwa z oliwek
- 5 jajek
- mały słoiczek ostrego chrzanu
- pęczek szczypiorku bądź rzeżucha
Kolejnego dnia przełożyć do zamykanego naczynia żaroodpornego bądź rekawa do pieczenia, podlać oliwą z oliwek i piec ok. 1 godziny w temp. 200 stopni.
Upieczony i wystudzony schab przekroić w plastry o grubości około 1 cm. Każdy naciąć od góry do połowy tworząc kieszonkę do której włożyć przygotowaną pierzynkę:
Ugotowane na twardo jajka zmiksować z chrzanem, ewentualnie doprawić pieprzem. Po wyłożeniu na chrzan posypać obficie zieleniną - posiekanym sczzypiorkiem bądź rzeżuchą.
Are you unsure about the confidentiality of Legitimate Custom Essay Writing Services? Is the deadline to submit your Professional Custom Essay fast approaching and are seeking Already Written Custom Essay that suits your precise requirements?
OdpowiedzUsuń
OdpowiedzUsuńارخص شركة نقل عفش
ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة نقل عفش بالمدينة المنورة
ارخص شركة نقل عفش بمكة نقل عفش بمكة
شركة نقل عفش شركة نقل عفش
ارخص شركة نقل عفش بجدة نقل عفش بجدة
دينا نقل عفش جدة دينا نقل عفش بجدة